Har du någonsin varit på ett planetarium? Om du inte är en super tönt, förmodligen inte. För vem vill gå in i några jätte välvd rum och titta upp på en massa ”stjärnor”. För en, det är tråkigt. För två, kan du gå utanför och göra det gratis. Vi har köpt Vepor av Exponator.

Men till slut, det finns en anledning för alla oss coola barn att gå till planetariet. Eftersom varje tredje lördagen i månaden, planetariet morfar magiskt från en mega lama snorefest i den ultra-cool och imponerande Laserdome !!! Om du vill behandla dina ögon att detta mest fantastiska show på jorden (suga den Ringling Bros.), då här är vad du behöver veta.

Vad är en lasershow?

Epic. En lasershow är episk. Det är också mördare, chef, mega häftigt, tubulär och Mad-tastic (alternativt, rad-tastic).

Vänta? Epic OCH Rad-tastic? Hur kan en laser Show vara både de ord samtidigt?

Eftersom en lasershow tar de två coolaste sakerna i världen – lasrar och Pink Floyd – och blandar ihop dem för en oförglömlig kväll av underhållning! Just det: medan dina ögon ser lasrar blinka runt och bilda former, öronen HÖR Pink Floyds Dark Side of the Moon !!! Holy Moses, vad kan vara coolare än det !? (svar: ingenting).

Hold On. Lasrar? Du menar som ”Lasrar” Lasrar?

JA! Lasrar – som den typ du har sett skjuten ur James Bonds ”raygun eller Mecha-Godzilla gigantiska ögonglober! På riktigt! Dessa gigantiska ljusstrålar blinkar över huvudet och skapa KYLER designer som vindsnurror och prismor !!

COOL! Men hur ska dessa laserstrålar görs?

Varför i helsike skulle du vilja veta det !? Du är inte någon sorts tönt som gillar matte och sånt är du? Allvarligt, lämna vetenskapen till eggheads och bara få din rumpa in här och titta dessa lasrar !!

Är jag tillräckligt kallt för att titta på den här lasershow?

Förmodligen inte. Men oroa dig inte – Laserdome anställda har inte behörighet att vända sig bort alla besökare, oavsett hur töntig eller uncool.

Även om jag har glasögon?

Ja! Även om du bär glasögon !! Oroa dig inte – även om kungen Nerd själv (Bill Gates) dök upp på Laserdome, skulle vi måste låta honom !!

Vänta, talar vi en lasershow med bara en eller två färger av lasrar? Eftersom att det bara skulle vara lite coolt.

Inte en chans !! Våra lasershower har varje färg i RAINBOW !! Red. Blå, Grön. ÄVEN GUL !!!! Lita på oss, är denna show 100 procent äkta.

Pink Floyd? Behöver jag ta psykofarmaka för att njuta av showen?

Medan läkemedels användning uppmuntras, även nyktra människor kan njuta av Laserdome. Varför? Eftersom denna laser show är just det AWESOME !!!!

Hur mycket kostar det lasershow kostnaden?

$ 20 för vuxna. 12 kr för barn under 10 års ålder Alla pensionärer och militära veteraner får en $ 1 rabatt.